Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Θέαμα που δεν χάνεται: Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν στο Μετρό



Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας κάνει εμφανείς προσπάθειες για να πλησιάσει τους πολίτες της χώρας και να τους δείξει ότι είναι ένας από αυτούς. Δεν πείθει κανέναν, αλλά ποιος να του το πει; (Pics)
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν αποφάσισε να δοκιμάσει το μετρό της χώρας του, θέλοντας να δείξει στους πολίτες ότι είναι ένας "απλός" άνθρωπος, όπως εκείνοι. Ακόμη και αν κατάγεται από τη δυναστεία που "δημιούργησε" τη χώρα, τη διοίκησε και θα συνεχίσει να τη διοικεί χωρίς αντιπάλους (εφόσον όποιος αντιδρά παίρνει εισιτήριο για τον άλλο κόσμο).
 
Όπως αναφέρεται, ο Κιμ άφησε κατά μέρους τις παραξενιές του (λέμε και κανένα αστείο να περάσει η ώρα) και τις παράλογες απαιτήσεις του και αποφάσισε να πλησιάσει τους απλούς πολίτες, εκείνους που παραληρούν όταν τον βλέπουν και προχωρούν σε "αυθόρμητες" εκδηλώσεις λατρείας.
 
Έτσι, το επιτελείο του, που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και κρατά σημειώσεις με τις παρατηρήσεις και τα λεγόμενα του δικτάτορα, τον πλαισίωνε για μια ακόμη φορά και ναι κρατούσαν και αυτή τη φορά, αδιάκοπα, σημειώσεις.
 
Ο Κιμ πόζαρε περήφανος και χαμογελαστός στους συρμούς του μετρό και φάνηκε να απόλαυσε την βόλτα του. Μαζί με τον ηγέτη την βόλτα τους απόλαυσαν και οι πιστοί συνεργάτες τους, που έδειχνα καταευχαριστημένοι με το γεγονός ότι ο Κιμ ήταν ευδιάθετος.
 
Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την κηδεία του ηγετικού στελέχους του στρατού της χώρας, του Ri Ul Sol, στον οποίο ο ηγέτης απέδωσε ύψιστες τιμές. Ο Ri Ul Sol φαίνεται να ήταν το δεξί χέρι του πατέρα του Κιμ και στενός συνεργάτης του παππού του.
(Πηγή: Dailymail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου