Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Εισαγγελική έρευνα για το πλιάτσικο των ΜΑΤ στο περίπτερο



Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για το περιστατικό κατά το οποίο το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν υπάλληλο περιπτέρου στην πλατεία Εξαρχείων και πήραν μπουκάλια με νερό χωρίς να τα πληρώσουν, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που πιστοποιεί τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Εξαρχείων, ο Ηλίας Ζαγοραίος ανέθεσε την διενέργεια έρευνας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά. Για την υπόθεση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε επίσης Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).
Την άποψη ότι «έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς» εξέφρασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, Στ. Μπαλάσκας.
Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε στον Ant1 ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, «κατάκοποι οι συνάδελφοι, έδωσαν το 20ευρω για τα νερά και τότε άρχισαν τα λάθη», υποστηρίζοντας ότι το λάθος του περιπτερά είναι ότι δεν ήθελε να πουλήσει τα νερά και των αστυνομικών ότι δεν τον συνέλαβαν.

Από το tvxs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου