Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο νόμος του αίματος συνεχίζεται

Τελικά ο  «μακελάρης» πήρε αυτό που του άξιζε! Ο «αλβανός» δολοφόνος, ο ισοβίτη που είχε καταδικαστεί για αθρωποκτονία, όπως ψευδώς είχαν μεταδώσει «αιμοδιψή» ΜΜΕ με πρώτη την επίσημη ιστοσελίδα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, είναι τελικά νεκρός από «φυσικά» αίτια.

Ολοι τώρα μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι στο ελληνικό κράτος δικαίου. Δικαστές, εισαγγελείς, υπουργεία αλλά και το τμήμα μεταγωγών κρατουμένων. Ησυχα δεν θα κοιμάται όμως ούτε η οικογένεια του δολοφονημένου υπαρχιφύλακα, που γνωρίζει καλά, όπως γνωρίζουν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ότι πίσω από το μαχαίρι του νεκρού πλέον δράστη υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Ηθικοί αυτουργοί, που νομίζουν ότι με το να καταργήσουν τις άδειες, τα επισκεπτήρια και τις ελάχιστες εκείνες ανθρώπινες παροχές στους κρατούμενους θα εδραιώσουν αίσθημα ασφάλειας στους υπόλοιπους πολίτες και θα «ηρεμήσουν» τις υστερικές κραυγές των διαμαρτυρόμενων δημοσιογράφων.

Ενας κρατούμενος που μεταφέρεται κακοποιημένος είτε έχει διαπράξει τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης είτε έχει διαπράξει βιασμό είτε έχει διαπράξει φόνο, όπως ο νεκρός πλέον κρατούμενος, δικαιούται απόλυτα τον σεβασμό στην αξιοπρέπειά του και στη σωματική του ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει κράτος δικαίου και δικαιοσύνη. Η διά της πλαγίας οδού εφαρμογή θανατικής ποινής είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της βαρβαρότητας.

Οπως ανέγγιχτοι πήγαν στις φυλακές οι δολοφόνοι του Λουκμάν, όπως ανέγγιχτοι πήγαν στις φυλακές οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, όπως ανέγγιχτος πήγε στις φυλακές ο νταής που σκότωσε στο ξύλο την 23χρονη Φαίη Μπλάχα, έτσι έπρεπε να πάει στο κελί του και ο δολοφόνος του υπαρχιφύλακα.
Ολα αυτά, αν υπήρχε κι εδώ Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου. Υπάρχει όμως;

Πηγή: Α. Ψ - "Εφημερίδα Συντακτών" και το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου