Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Συνελήφθη να κλέβει από Super Market ο Μιχάλης Λιάπης»

Στο αστυνομικό τμήμα, βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Μιχάλης Λιάπης, που συνελήφθη από υπεύθυνους ασφαλείας γνωστού Super Market των βορείων προαστίων, την ώρα που έκρυβε προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη, στα ρούχα του!


Εμφανώς αμήχανος, ο πρώην υπουργός, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφουν που τον πλησίασαν την ώρα που αποχωρούσε από το αστυνομικό τμήμα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, γιατί θεώρησε ότι οι καραμέλες ήταν δωρεάν, στα πλαίσια κάποιας διαφημιστικής προσφοράς.



Σε ανακοίνωση του δικηγόρου του, μετά τις κλασσικές καταγγελίες για σκευωρία, αναφέρεται ότι...
«ο κ. Λιάπης, ένοιωσε ξαφνική υπογλυκαιμία και χρειάστηκε κάτι που να περιέχει ζάχαρη για να φορτίσει τις μπαταρίες του».

Τέλος διευκρινίζεται ότι σε ένδειξη καλής θέλησης, ο πελάτης του, όχι μόνο πρόκειται να πληρώσει τις καραμέλες αλλά και να αγοράσει ένα ολόκληρο κουτί σοκολατάκια!
Τέλος, εξοργισμένος με τον Μιχάλη Λιάπη, φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, μόλις έμαθε τα «κατορθώματα» του ξαδέρφου του, πετάρισε με χαρακτηριστική ένταση τα βλέφαρά του.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή:vatolakkiotis.blogspot.gr και Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου