Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μπαρ για γυναίκες "κερνάει" δονητές

Μπαρ μόνο για γυναίκες αφιερωμένο στον… γυναικείο αυνανισμό!
Στην Άπω Ανατολή δεν έχουν ταμπού με το σεξ και το αποδεικνύουν κάθε φορά όταν λανσάρουν κάποια νέα ιδέα.
Αυτή τη φορά ο λόγος για ένα  σεξ μπαρ αφιερωμένο στην γυναικεία αυτοϊκανοποίηση που φέρει το όνομα  "Love Joule".
Ιδιοκτήτρια του μπαρ η Megumi Nakagawa της οποία η ιδέα αρέσει στις Γιαπωνέζες οι οποίες συρρέουν κατά εκατοντάδες στο μπαρ που έχει δημιουργήσει στο Τόκιο.
Σε συνέντευξη της στο Tokyo Reporter που αναδημοσιεύει η Huffington Post, δηλώνει "μόλις καθίσουν, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν ένα ευχάριστο μέρος, στο οποίο μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση" και προσθέτει "Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τον γυναικείο αυνανισμό ως κάτι μυστήριο ή ως ταμπού, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο θέμα σε ένα απλό μπαρ".
Πίσω από τον πάγκο του μπαρ, όπου συνήθως υπάρχουν μπουκάλια ποτών, στο "Love Joule" θα δείτε πολύχρωμες βιτρίνες με δεκάδες διαφορετικούς δονητές.
Το μπαρ έχει γίνει ήδη επιτυχία, και σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook,  πορνοστάρ και μοντέλα όπως η Nayuka Mine και η Sayo Hayakawa  το επισκέπτονται συχνά.
Ο δημοσιογράφος Akiko Teishi επισκέφτηκε πρόσφατα το μπαρ και μίλησε με δεκάδες πελάτισσες. "Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μιλήσουμε χωρίς ταμπού" δήλωσαν ορισμένες πελάτισσες στον Akiko.
Ο γιατρός Ikuko Ikeshita δήλωσε στο μπλογκ Bikyamasr.com ότι "τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε ένα κίνημα που προσπαθεί να εξαλείψει το στίγμα που περιβάλλει τον γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία, με μεγάλη αύξηση στις ιστοσελίδες αφιερωμένες στη συζήτηση σχετικά με τη θηλυκή σεξουαλικότητα και στα καταστήματα που πωλούν ερωτικά παιχνίδια για τις γυναίκες". Το Love Joule αποτελεί μέρος της γενικής αυτής τάσης.
Σημειώνεται ότι οι άντρες δεν επιτρέπονται στο μπαρ, παρά μόνο αν συνοδεύουν μία γυναίκα.
Σύμφωνα με τα στατιστικά η αυτοϊκανοποίηση στους άνδρες δεν αποτελεί ταμπού. Από το 2005 η εταιρία Tenga έχει πωλήσεις παγκοσμίως 15 εκατομμύρια πλαστικές κούκλες αυτοϊκανοποίησης για άνδρες.

Από το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου