Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αμφίβιο όχημα για κάμπινγκ στο νερό!



Οι διακοπές με τροχόσπιτο στην ύπαιθρο είναι κάτι σύνηθες, με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προτιμούν να κινούνται και να διαμένουν στα ειδικά αυτά οχήματα, στις αποδράσεις τους. Η εταιρεία Sealander, ωστόσο, δημιούργησε ένα αμφίβιο όχημα για κάμπινγκ και μέσα στο νερό!

Το ιδιαίτερο αυτό όχημα μπορεί να ρυμουλκηθεί άνετα από ένα μικρό αυτοκίνητο, αφού έχει βάρος μόλις 380 κιλά. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί έως δύο άτομα, περιλαμβάνοντας δύο στρώματα, ψυγείο, ενσωματωμένη κουζίνα και χώρους αποθήκευσης. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, όμοια με αυτά των σκαφών, ώστε να μην επηρεάζεται από το νερό και να μη γίνει εισροή σε περίπτωση χτυπήματος. Τροφοδοτείται από έναν μικρό εξωλέμβιο κινητήρα, που παίρνει ενέργεια από μπαταρία, η οποία είναι υπεύθυνη και για το ηλεκτρικό ρεύμα στην καμπίνα.


Η εταιρεία συνιστά το αμφίβιο τροχόσπιτο να χρησιμοποιείται σε λίμνη και όχι σε θάλασσα, για λόγους ασφαλείας. Το λανσάρισμά του υπολογίζεται στις αρχές του επόμενου έτους, με την τιμή του να ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου