Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ


Η ΕΛ.ΑΣ. εφοδιάζεται και πάλι με άφθονα μέσα καταστολής, την ίδια στιγμή που οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς βιβλία.
Μετά την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών, δακρυγόνων και ασφυξιογόνων αερίων κατά ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στις 28 και 29 Ιουνίου, οι αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. άδειασαν!
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φρόντισε εγκαίρως να ανανεώσει τα αποθέματά του σε μέσα καταστολής του πλήθους, ενώ την ίδια μέριμνα δεν έδειξε το Υπουργείο Παιδείας όσον αφορά στην προμήθεια σχολικών βιβλίων στους μαθητές.
Λογικό ερώτημα είναι, ποιό είναι το κόστος αυτών των προμηθειών, καθώς αγοράζονται με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών. Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για παραγγελίες 900.000€, μόνο για δακρυγόνα και χημικά. Το πραγματικό όμως κόστος δεν είναι γνωστό, καθώς σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΕΛ.ΑΣ., η πληροφορία αυτή είναι απόρρητη με το επιχείρημα ότι συνδέεται άμεσα με την δημόσια ασφάλεια.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας ρε! Ποιος τα χέζει τα βιβλία για τα κωλόπαιδα, πάρτε χημικά για να γουστάρουμε, αυτό ήθελε και ο κόσμος από την αρχή. Τι να την κάνουνε την μόρφωση τα παιδιά; Ενώ τα δακρυγόνα είναι χρήσιμο αγαθό για όλους μας. Επιτελούς και κάτι κάλο από αυτήν την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή