Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΨΑΡΕΨΕ ΤΕΧΝΙΤΟ ΠΟΔΙ!


Η Beth Krohn ψάρευε στη λίμνη Άιντα, στην Αλεξάνδρεια των Η.Π.Α., όταν η πετονιά της «κόλλησε» σε κάτι. Η πρώτη της σκέψη ήταν και η μοιραία, μάλλον θα επρόκειτο για κάποιο πτώμα. Η τροπή του θέματος, όμως, σίγουρα θα εξέπληξε ακόμα και την ίδια, όταν, αντί για ένα ολόκληρο πτώμα, ανέσυρε στην επιφάνεια ένα… πόδι!

Όταν η γυναίκα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα τεχνητό μέλος, αναζήτησε αμέσως τον κάτοχό του, μέσω μιας κατασκευάστριας εταιρείας τεχνητών μελών που εδρεύει στην πόλη.

Σύντομα της απάντησαν ότι το απολεσθέν μέλος ανήκει στην Pam Riley, η οποία κολύμπησε στη λίμνη περίπου τρία χρόνια νωρίτερα. Το προσθετικό μέλος επανατοποθετήθηκε στη γυναίκα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η Beth Krohn δήλωσε ότι η συγκεκριμένη «ψαριά» την έκανε πολύ πιο περήφανη, ακόμα και από το μεγαλύτερο θήραμα που θα μπορούσε να «χτυπήσει» κατά τη διάρκεια κυνηγιού ελαφιών.

Η κα Riley, από την πλευρά της, θα πήρε απάντηση στη διάρκειας τριών χρόνων απορία της, την οποία και εξέφρασε «πάντα αναρωτιόμουν, πώς θα νιώσει κάποιος, αν δει ένα πόδι να επιπλέει στη λίμνη!».

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου