Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΕΟ, ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΠΠΟΥ

Η επιθυμία της μητέρας του να επικοινωνήσει μαζί του πριν πεθάνει πρόδωσε δραπέτη που διέφευγε για 36 χρόνια. Διαβάστε την απίθανη ιστορία του William Asher


Δραπέτη που διέφευγε για 36 ολόκληρα χρόνια εντόπισαν οι αρχές στην Καλιφόρνια, αφού χρησιμοποίησαν το ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων της μητέρας του.

Ο William Walter Asher III, 66 ετών, βρίσκεται υπό κράτηση αφού συνελήφθη την Παρασκευή στο σπίτι του στην πόλη Salida του Colorado.

Σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης, ο Asher είχε καταδικαστεί εφτά φορές ισόβια αφού κατά τη διάρκεια ληστείας σε μπαρ του Σαν Φρανσίσκο πυροβόλησε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον μπάρμαν, το 1966.

Με στοιχεία του FBI, o Asher κατοικούσε βόρεια του Καναδά, όπου με το όνομα David Donald Mcfee εργαζόταν ως οδηγός φορτηγών. Παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και τελικά χώρισε από τη σύζυγό του η οποία δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τις καναδικές αρχές και το FBI να εντοπίσουν τον Asher.

Λίγο πριν το θάνατό της η μητέρα του, ζήτησε από διάφορα μέλη της οικογένειας να τη βοηθήσουν να επικοινωνήσει με τον "μυστικό" του αριθμό" σύμφωνα με το FBI.

Με αυτές τις πληροφορίες, οι ερευνητές συνέλλεξαν τα στοιχεία τηλεφωνικών κλήσεων από ανθρώπους που φέρονταν να είχαν βοηθήσει τη μητέρα του να επικοινωνήσει με τον Asher.

Έτσι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι που ανήκε σε έναν άνδρα ονόματι Garry Donald Webb , του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιήθηκαν με αυτά του Asher.

Ο Asher παραδέχτηκε τελικά την ταυτότητα του. Η γυναίκα με την οποία συζούσε για δέκα χρόνια αγνοούσε το γεγονός ότι ήταν δραπέτης.

Τώρα κρατείται στις στις φυλακές Sierra στο Jamestown και αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με την απόδρασή του.

Από NEWS247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου