Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Έξω από τον χώρο του διοικητηρίου της Καβάλας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στον τομέα Υγείας της Περιφ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγκεντρώθηκε από νωρίς ομάδα πολιτών που αποδοκίμασε τους υφυπουργούς αλλά και τους βουλευτές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Οι πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Βουλής. Αστυνομική δύναμη εμπόδισε την είσοδο των συγκεντρωμένων στον χώρο της συνάντησης χωρίς να προκληθούν εντάσεις ή επεισόδια.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη και του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο συνάδελφος του κ. Τιμοσίδη, υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης.

Το συνολικό ύψος των έργων στην ΑΜΘ που εντάχθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ μετά από τις προτάσεις των εμπλεκόμενων φορέων αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ και αφορούν κυρίως κατασκευή ή ανακαίνιση κτιριακών υποδομών, προμήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, αγορά ασθενοφόρων και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων εργαστηριακών και λοιπών βοηθητικών εγκαταστάσεων.

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου