Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Πορεία διαμαρτυρίας προς το γραφείο του υπ.Οικονομικών Ευαγ. Βενιζέλου πραγματοποίησαν νεαροί αγανακτισμένοι. Πανό έξω από γραφεία βουλευτών στην Τούμπα. Διέκοψαν ομιλία του βουλευτή Γ. Κασσάρα.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και οι επιθέσεις εναντίον βουλευτών κυρίως του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο να είναι το τελευταίο θύμα.
Πολίτες της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ πετούσαν διάφορα αντικείμενα. Ανάλογες επιθέσεις έγιναν και στα γραφεία άλλων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
Τα επεισόδια στη συμπρωτεύουσα δεν έγιναν μόνο στο κέντρο, όπου βρίσκονται τα γραφεία των περισσότερων βουλευτών.
Στην Τούμπα, αγανακτισμένοι πολίτες κρέμασαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αυτοσχέδιο πανό με σύνθημα "έξω τα γραφεία της Χούντας από τη γειτονιά μας".



Διέκοψαν συνέντευξη βουλευτή

Στην Κάλυμνο ομάδα ανθρώπων έκανε έφοδο και διέκοψε την ομιλία - συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Κασσάρα σε τοπικό κανάλι, ενώ τού επιτέθηκαν φραστικά με τον ίδιο να ζητά να κλείσουν οι κάμερες.
Ο κ. Κασσάρας μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Καλημέρα" του Alter δήλωσε ότι ήταν άτομα απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους αλλά και πέρα από κόμματα, διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από αρκετά μέλη της κυβέρνησης που βλέπουν τοξ ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις αυξημένες αποδοκιμασίες και επιθέσεις εναντίον βουλευτών.

Από NEWS247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου