Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ"...


…με την επωνυμία αυτή υπάρχει στο Facebook σελίδα, η οποία αριθμεί 4.549 likes.
Η σελίδα αναφέρει ως χρονολογία ίδρυσης το 2009 και ως τοποθεσία την Αθήνα, χωρίς να δίνει mail επικοινωνίας.
Στη φωτογραφία του προφίλ εμφανίζεται νεαρός με πλήρη (πληρέστατη) εξάρτυση, ενώ στις περισσότερες από 250 φωτογραφίες εμφανίζονται στιγμιότυπα από επεισόδια, αστυνομικοί που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, το σήμα της Ομάδας Δέλτα (πολλές φορές), καθώς και αγιογραφίες.
Τα σχόλια που συνοδεύουν τις αναρτήσεις στη σελίδα (μεταξύ των οποίων και βίντεο με τραγούδια) ποικίλλουν από απόλυτα υβριστικά έως αποθεωτικά για το έργο της αστυνομίας.
Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες, μερικές από τις οποίες έχουν «πειραχτεί» με λεζάντες του τύπου: «Αναρχικός της ώρας, τώρα και delivery στο σπίτι», «Δεν μπορείς να σκοτώσεις μπάτσο, ρώτα και τον Λάμπρο Φούντα», «Σκότωσα κι εγώ έναν 15χρονο και τώρα γελάω» και άλλα συναφή.
Καθώς βλέποντας τη σελίδα δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί με βεβαιότητα εάν είναι επίσημη ή αν την έχει δημιουργήσει κάποιος χρήστης εξ ονόματος της Ομάδας Δέλτα, εκφράζουμε μια απλή απορία: Eίναι σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ; Αν ναι, εγκρίνει αυτά που γράφονται εκεί ; Αν όχι, θα καταγγείλει την ύπαρξη της σελίδας στο Facebook;

Από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

1 σχόλιο: