Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!


Ο λόγος για να γραφτεί αυτό το κείμενο είναι για τις συνεχόμενες αποδοκιμασίες πολιτών σε πολιτικούς, κυρίως της κυβέρνησης.
Είναι αντιληπτό ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και εκφράζει έτσι την οργή του με τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του, μια καθημερινότητα που την έχουν καταντήσει οι άνθρωποι που τόσα χρόνια ψηφίζουν( και από τα δύο κόμματα ). Μία οργή που πολλές φόρες χάνει τον ελέγχο, αλλα είναι το αποτέλεσμα κάποιων κυρίων της εξουσίας που έχουν φέρει τα πράματα σε αυτήν την κατάσταση. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους έτσι είναι.
Γιατί κάποιοι κύριοι μεγάλο-δημοσιογραφεί οδύρονται κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό; Έχουν ή καλύτερα παίζουν κάποιο συγκεκριμένο ρόλο; Τους αρέσει να υπερασπίζοντα ανθρώπους που είναι υπαίτιοι για τα μαύρα χάλια του τόπου μας; Αν ο κόσμος έχει αγανάκτηση με όλους αυτούς, τι περιμένουν οι κύριοι μεγάλο-δημοσιογραφεί να γίνει, κι άλλη υπομονή; Όταν ακούν το κυρ Πάγκαλο να τους λέει ότι “μαζί τα φάγαμε”, είναι λογικό να εξοργίζονται! Μην ψάχνατε λοιπόν τους λογούς που γίνονται αυτά τα περιστατικά σε πολιτικά πρόσωπα. Δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε μεμονωμένα περιστατικά, υπάρχει σοβαρός λόγος που γίνονται αυτά, και μάλιστα κοινωνικός, αφού γίνονται από πολίτες. Όταν ο κόσμος βλέπει καθημερινά να αδειάζει η τσέπη του, η άνεργοι να αυξάνονται συνεχώς και να αγωνία αν αύριο θα έχει δουλειά ή θα τον πατάξουν στο δρόμο, οι συντάξεις να είναι ανύπαρκτες, όλοι αυτοί οι λόγοι τον κάνουν να συμπεριφέρεται έτσι. Μην μιλάνε κάποιοι για φασισμό του όχλου. Οι πολιτικοί φτενέ που όπου πηγαίνουν είναι ανεπιθύμητοι. Ούτε όλοι αυτοί ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί άμα ήταν έτσι τότε αυτό θα μας κυβερνούσε. Είναι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που δεν μπορούν άλλο την κοροϊδία, αφήνοντας έτσι την οργή τους να ξεχειλίσει. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται όλα αυτά, να περιμένατε και χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου